Matematik

Måling og tegning

28. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg sidder med en opgave, som jeg ikke forstår...

Opgaven:

En terning har et rumfang på 216 cm3

a. beregn kantlængden.                      cm       

b. beregn den samlede overflade.                        cm2.

 

Tak på forhånd..


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for rumfanget V af en terning med sidelængden s:

V = s3


Svar #2
28. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

det forstår jeg ikke :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal finde den sidelængde s i terningen, der giver et rumfang på V = 216 cm3 ,

s = V1/3 = (216 cm3)1/3

Udregn kubikroden af 216 .


Svar #4
28. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

er resultatet for den ikke = 6 ??


Skriv et svar til: Måling og tegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.