Matematik

Bestem den relative tilvækst!

29. februar 2012 af wow12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 

Jeg skal bestemme den relative tilvækst, hvordan gør jeg?

 

 f(x) = 7 · 1,35x and g(x) = 2,5 · 0,78x


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Måske menes der, at man skal bestemme de afledede funktioner f'(x) og g'(x) .

Menes der funktionerne

f(x) = 7 · 1,35x  og  g(x) = 2,5 · 0,78x ?


Svar #2
29. februar 2012 af wow12 (Slettet)

Der står bare at man skal for denne eksponentielle udvikling ^ finde den relative tilvækst..


Skriv et svar til: Bestem den relative tilvækst!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.