Matematik

funktioner

05. marts 2012 af rosenbjergx

Hvis f(x)=3*x+4 og g(x)=2*x-6 hvad er så f(x)+g(x)
Vælg en:
a. x+10
b. 2*x+4
c. 6*x+4
d. 5*x-2
e. 5*x+8

 

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2012 af nielsenHTX

f(x)+g(x)=3*x+4+2*x-6 saml og vælg a,b,c,d eller e


Svar #2
05. marts 2012 af rosenbjergx

Forstår ikke dit svar :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2012 af nielsenHTX

#2 hvad er 3x+2x?

hvad er 4-6?

brug det så på svaret i #1


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Forstår du ikke, hvordan man reducerer højresiden 3*x+4+2*x-6 ?


Svar #5
05. marts 2012 af rosenbjergx

det er 5x-2! Undskyld, er ikke så skarp idag.


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.