Matematik

Ligning

06. marts 2012 af Fhillkc (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Angiv det samlede antal kampe i en cup-turnering med x spillere


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2012 af erdu (Slettet)

Opret profil
Log ind


Herrelandshold
Kvindelandshold
Ungdomslandshold, herrer
Ungdomslandshold, kvinder
Landsholdsklubben
Talentudvikling - Drenge
Talentudvikling - Piger
Billetsalg

DBU Fanzone
Landsholdets program
Søg kampe og resultater
DBU Jylland turneringer
Landsdækkende turneringer, herrer
Landsdækkende turneringer, kvinder
Alternativ fodbold
Dommere
Love og regler
Fairplay

Kampfordeler-info
Holdtilmelding
Datoplaner
Find dit kursus
Bestil klubkursus
Træneruddannelse
Spilleruddannelse
Dommeruddannelse
Lederuddannelse
Øvelsesbanken
Spilleragentuddannelse

Dommeruddannelse
Inspirationskurser
Brug kalenderen og få bedre spillere
Aktiviteter og stævner
Børnefodbold
Ungdomsfodbold
Sådan spiller du

Kom ud af PomFRITTEN
Jyske 3-bold Storstævner
EB Skolefodbold
Klubhjælp
IT-tilbud
Økonomi og fonde
DBU Jylland Fodboldcenter
Statistik
Webbutik
Kampe og baner
Find en klub nær dig
Hæder og legater
Stævnesnacks
Publikationer

Om KlubOffice
Statistik
Få gratis konsulenthjælp

 


DBU Jylland  Nyheder  2011  April  Oldboys spiller sig til U21 EM
2012
2011
Januar
Februar
Marts
April
Oldboys spiller sig til U21 EM
Den allerførste gang
Region 4s kontor lukket mandag
Sådan bliver JM-ugen afviklet
Mange klubber blåstempler svarfrist
Party i Parken
2. runde i pokalen offentliggjort
Er din klub årets børnefodboldklub?
Påskedagene udgør to spilledage
Breddeinspiration med AGF-træner til U21 EM
Bestil FodboldTøzer11 – bladet for fodboldglade piger
Har du styr på 7-mandsreglerne?
Kom til U21 EM med kollegerne
JYSK fodbold lægger ny taktik
Stadig billetter til DBUs Fodboldskoleaktiviteter
Tjen op til en kvart million kroner
Bent Nyegaard coacher fodboldledere
VIDEO: Fodboldklubber med vokseværk
Stor medlemsfremgang for jysk fodbold
Sådan træner vi: Fra U-6 til og med U-12
DBU inviterer til fodboldfest for de frivillige
Træner du den nye Messi?
Nyhed: Øvelseskort til pigetræningen
Kampkort afskaffes til og med U-11
DBU Street Challenge 2011 – tilmeld dig nu!
Danske fodbolddommere med vokseværk
Ingen telefonkontakt til Region 1
Samme antal hold, flere udtrækninger
Bedre overblik med nyt skatte-hæfte
Ti seriehold sparker fodboldsæsonen i gang
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
Anbefal Udskriv Del

3 anbefalinger
DBU Jylland ønsker at involvere hele den danske fodboldfamilie i årets største fodboldbegivenhed: U-21 EM. Under hele turneringen afvikler vi events og aktiviteter for vores forskellige målgrupper – og vi har naturligvis også et tilbud til vores mest rutinerede fodboldspillere! 18. og 19. juni går det løs i Aarhus, Aalborg, Herning og Viborg. Tilmelding online netop nu.
 

Fodboldinteressen og ikke mindst -engagementet holder ved hele livet. Oldboysfodbold trives i bedste velgående og i forbindelse med U-21 EM-slutrunden i Danmark er DBU Jylland vært ved fire 7:7 oldboysstævner i de fire jyske værtsbyer Aarhus, Aalborg den 18. juni og Herning og Viborg den 19. juni.

Det sociale er i højsædet!

Med stævnerne ønsker vi at skabe et arrangement, hvor det sociale element bliver vægtet højt. Derfor har vi også valgt at placere stævnerne i en weekend, så de på den måde kan fungere som et afslutningsarrangement for forårssæsonen.

Når stævnet er afsluttet, har de fire værtsklubber lovet at tænde op i grillen. Her bliver der tilberedt grillpølser med brød, ligesom der er mulighed for at få en sodavand eller øl. Når fortæringen er klaret, er der afgang til stadion, hvor deltagerne har mulighed for at opleve morgendagens stjerner dyste om U-21 EM-guldet.

Hvem kan deltage?

Stævnerne er åbne for alle klubber/hold, så længe de gældende aldersfrister overholdes. På tilmeldingssiden er der mulighed for at angive både aldersgruppe og niveau. Her kan du se en række praktiske detaljer, som du skal være opmærksom på før tilmelding af hold.

Hvornår?

•Stævnerne afvikles med start fra klokken 16.00. 
•Kampprogrammet udsendes pr. mail umiddelbart inden arrangementet.
•Tilmeldingsfristen er torsdag d. 30. maj 2011.

Hvor mange?

•Der spilles 7 mod 7 (der må være op til 3 udskiftere med).
•Hvert hold spiller som udgangspunkt tre kampe á 1 x 20 minutter.

Hvem?

•Alle kan være med uanset niveau. Angiv holdets cirka-niveau ved tilmelding.
•Alderskrav angivet på tilmeldingssiden 

Hvordan?

•Tilmeld dit/dine hold online her.
•Holdgebyr på kr. 1350,- skal betales via bankoverførsel - se tilmeldingssiden. Heri er landskampsbilletter, grillpølser + brød (inkl. én vand/øl) og udgifter til dommere.

Har du spørgsmål eller har du særlige ønsker, kan du kontakte Jacob Lorentzen, DBU Jylland pr. mail eller tlf.             8939 9971      . Se meget mere om oldboysstævnerne her.

  DBU Jylland ønsker at involvere hele den danske fodboldfamilie i årets største fodboldbegivenhed: U-21 EM. Under hele turneringen afvikler vi events og aktiviteter for vores forskellige målgrupper.

Her kan du få et overblik over de tilbud, der er på plakaten

 

Tekst: Ina Tofterup / Jacob Lorentzen
29. april 2011, 14:44
Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer:

 


Række/resultat Klub/hold
Spillested Kamp
Indtast klubbens navn eller en del af navnet


Søg
Udvidet kampsøgning
Område Jylland

Navn By Dato
Aggressivt pres med udgangspunkt i Barcelona Løgumkloster 14-03-2012
DBU B1-træner Horsens 30-03-2012
DBU spilforståelse - Hvor skal jeg løbe hen? Holstebro 21-03-2012
Kvindetræner seminar Tilst 18-03-2012
Offensivt genpres Pandrup 14-03-2012
Piger: Planlægning og fysisk træning gennem spil Hornsyld 28-03-2012
Piger: Specialtræning i kæderne Hobro 24-03-2012
Find flere kurser her
Område Jylland
Ingen relevante kurser i det valgte område lige nu

Område Jylland

Navn By Dato
DBU - Dommer Grundkursus for kvinder Aalborg 14-04-2012
DBU Dommer Grundkursus Frederikshavn 17-03-2012
DBU Dommer Grundkursus Tilst 17-03-2012
DBU Dommer Grundkursus Tilst 09-06-2012
DBU Dommer Grundkursus Rødding 16-06-2012
DBU Dommer Grundkursus for kvinder Tilst 17-03-2012
Dommerskoler/-camps Storvorde 30-07-2012
Find flere kurser her
DBU Jylland
Kileparken 27
8381 Tilst
Telefon:             8939 9999     
Telefax: 8939 9989
[email protected]
Nyheder

Den akutte dommervagt starter i weekenden
0 0 4 dage siden
Åbent for tilmelding til storstævner 2012
1 3 4 dage siden
DBU Street Challenge 2012
0 1 5 dage siden
Otte heldige klubber fik billetter
0 0 6 dage siden
Tilmeldingsfrist: Er I klar til sæsonstart?
0 0 6 dage siden
Flere nyheder
Leder du efter?

Region 1Region 2Region 3Region 4TemaerNyhederKontakt osDBU Jylland FodboldcenterLove og reglerPresseDommervagtFind en klubLogon KlubofficeOm DBU JyllandLogon DBUnet

Brugernavn:
Adgangskode: Glemt adgangskode?
Husk mig til næste gang (brug ikke denne funktion, hvis du er på en offentlig computer)
Opret profil


Svar #2
06. marts 2012 af Fhillkc (Slettet)

hvad?

det er i en bordtennis turnering


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2012 af NejTilSvampe

Jeg ved ikke præcist hvad en cup turnering er. Men hvis der er 2 spillere i finalen, 4 spillere i semi- 8 i presemi- osv.

så skal der gælde:

n(2) = 1

n(4) = 3

n(8) = 7

dvs.

n(x) = x - 1

hvor n er antallet af kampe.

Det er mit umiddelbare bud i hvert falde.


Svar #4
06. marts 2012 af Fhillkc (Slettet)

Tak :)

 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.