Matematik

løs en ligning

08. marts 2012 af BrainChild (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan kan jeg løse sådan en lignig

4/(x+2)=1/(x-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2012 af SuneChr

Benyt regnereglen

a / b  =  c / d     ⇔    a·d  =  b·c         Nævneren ≠ 0


Svar #2
08. marts 2012 af BrainChild (Slettet)

Kan ikke rigtig forstå princippet med det


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. marts 2012 af nqrlund (Slettet)

4/(x+2)=1(x-1)

4=1(x+2)/(x-1)

4(x-1)=x+2

3x=6

x=6/3

x=2


Svar #4
08. marts 2012 af BrainChild (Slettet)

Mange tak 


Skriv et svar til: løs en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.