Matematik
Ligning
12. august 2005 af
Therackoo (Slettet)
5a-{-[(-3a+2b)-4b]+[-7a-(a-b)]-3b}
=5a-{-[-3a-2b-4b]+[-7a-a+b]-3b}
=5a-{+3a+2b+4b-7a-a+b-3b}
=5a-3a-2b-4b+7a+a-b+3b
=10a-4b
Korrekt?
Håber nogen vil prøve at kigge den igennem... På forhånd tak..
Therackoo
=5a-{-[-3a-2b-4b]+[-7a-a+b]-3b}
=5a-{+3a+2b+4b-7a-a+b-3b}
=5a-3a-2b-4b+7a+a-b+3b
=10a-4b
Korrekt?
Håber nogen vil prøve at kigge den igennem... På forhånd tak..
Therackoo
Svar #1
12. august 2005 af Waterhouse (Slettet)
Kig på
-[(-3a+2b)-4b]
=
-(-3a+2b)+4b
=
3a-2b+4b
hvor du vist har fået +2b i din udregning. Resultatet bliver 10a. Og det er for øvrigt ikke nogen ligning. :P
-[(-3a+2b)-4b]
=
-(-3a+2b)+4b
=
3a-2b+4b
hvor du vist har fået +2b i din udregning. Resultatet bliver 10a. Og det er for øvrigt ikke nogen ligning. :P
Svar #3
12. august 2005 af Therackoo (Slettet)
Et spørgsmål mere i en anden opgave:
4c-{(-6d-3c)-[(-8c-11d)-5c+9d]}
-Siger man så -(-6d-3c) eller x(-6d-3c)?
4c-{(-6d-3c)-[(-8c-11d)-5c+9d]}
-Siger man så -(-6d-3c) eller x(-6d-3c)?
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
