Matematik

Funktion

10. marts 2012 af larsenline (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle

Er helt væk fatter ikke en meter af det her så håber nogle kan hjælpe mig. Det er virkelig nemt får jeg af vide, men fatter det ikke.

Jeg skal finde a og b:

y=2x+4

Det er bare et ud af dem alle der er også sådan en her:

y=1x

Jeg skal bare finde a og b i de opgaver jeg ved bare ikke hvordan jeg skal finde dem.

Håber i kan hjælpe mig og gøre mig mindre fatsvag på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Funktionen    y = ax + b

så                  y = 2x + 4

                      y = 1x + 0

... hjalp det?


Svar #2
10. marts 2012 af larsenline (Slettet)

Men hvordan ved du det bare sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Hmm ... Godt spørgsmål ... Det ved jeg faktisk ikke.


Svar #4
10. marts 2012 af larsenline (Slettet)

Hahah okay men bare lige et spørgsmål hvis nu spørgsmålet er -x+1, ikke? er svaret så -x+a+b? eller er det -ax+b??


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

y = ax + b

y = -1x + 1


Svar #6
10. marts 2012 af larsenline (Slettet)

Så alt skal ligesom være ax+b? så hvis nu det er x-1 så er det 1x-1?


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.