Matematik

Trigonometri

11. marts 2012 af matamatika (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er ved at regne nogle trigonometri opgaver,

spørgsmålet lyder bestem arealet af ABC

så skal jeg bruge formlen T=1/2*a*b*sin(C)

må jeg gerne i stedet for bruge T=1/2*b*c*sin(A)?????

 

 

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2012 af peter lind

ja


Svar #2
11. marts 2012 af matamatika (Slettet)

Mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2012 af mathon

  og såmænd

                                 T = (1/2)·a·c·sin(B)


Svar #4
11. marts 2012 af matamatika (Slettet)

ok, også tak til dig


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.