Matematik

Løs ved hjælp af grafen hver af ligningerne: f'(x)= 0 og f'(x)=1 - HJÆLP! :)

11. marts 2012 af frederikkedp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle matematik genier derude, jeg er jo sådan en "dum sproglig én" s´å jeg tænkte hvad i alverden man skal i denne opgave. Jeg er på helt bar bund. Forstår hvad differential regning er og hvad monotoni forhold og ekstrema og maksimum og minimum osv. er, men forstår ikke hvordan jeg skal gribe denne opgave an?

vedhæfter grafen :)

 

 


Svar #1
11. marts 2012 af frederikkedp (Slettet)

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. marts 2012 af nielsenHTX

Differentialregning fortæller noget om hældningen på grafen.
hvis f '(x)=0 så er der ingen hældning i punktet og det er så et maks eller minimum. (ca for x=2)
når f '(x)=1 er hældningen på graf voksende med en hældningen på 1. (ca. for x=5)


Svar #3
11. marts 2012 af frederikkedp (Slettet)

tusind tak! :-)


Skriv et svar til: Løs ved hjælp af grafen hver af ligningerne: f'(x)= 0 og f'(x)=1 - HJÆLP! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.