Kemi

hej

11. marts 2012 af fati39 - Niveau: C-niveau

vi har svovl som indeholder 1,34*10>24

beregn stofmængde af svovlatomer

hvis der er 8 svovlatomer beregn svovlmolekyler i svovlstykker

tak

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2012 af Wondering (Slettet)

Indeholder 1,34*10^24 hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2012 af mathon

               1 mol S indeholder 6,02214·1023 atomer              

                1,34·1024 atomer S

                                indeholder
                                                            (1,34·1024 atomer) / (6,02·1023 atomer/mol) = 2,2 mol

dvs
                antal molekyler S8
                                                            N = (1,34·1024 atomer) / 8 = 1,675·1023 molekyler

 


Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.