Matematik

Løs ligninger + parabel

13. marts 2012 af anywayy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Håber der er nogle smarte hoveder der kan hjælpe lidt til med at stikke mig en udregning.

Opgave 1. lyder på at løse én ligninger der hedder –2x2 – 4x  = –6

Er der nogen der kan regne den ud for mig med en UDREGNING, så jeg kan benytte udregningen til fremtid brug.

 

Udover det, er der så nogen der ved følgende: c) Forklar hvilken betydning tallene a, b, c og d har for parablens placering.


Svar #1
13. marts 2012 af anywayy (Slettet)

Hov opgave 1. lyder således –2x2 – 4x  = –6

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. marts 2012 af AskTheAfghan

Benyt denne formel

                               


Svar #3
13. marts 2012 af anywayy (Slettet)

#2 Forstår den ikke, kan du uddybe hvad der er hvad?


Brugbart svar (2)

Svar #4
13. marts 2012 af AskTheAfghan

                   

... hvor a = -2 , b = -4 og c = 6   ... dermed (se #2 en gang til)

                   


Skriv et svar til: Løs ligninger + parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.