Matematik

Isoler n

13. marts 2012 af anne881m (Slettet) - Niveau: B-niveau

s = 5(n - 4) + r

Hvordan isolere jeg n, trin for trin?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2012 af NejTilSvampe

s - r = 5(n - 4)

(s - r)/5 = n - 4

eller:

s = 5n - 20 + r

s - r + 20 = 5n


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2012 af nielsenHTX

s = 5(n - 4) + r ⇔

s=5n-20+r ⇔

s-r=5n-20 ⇔

s-r+20=5n ⇔

n=(s-r+20)/5


Skriv et svar til: Isoler n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.