Matematik

Optimering Matematik (opg b)

14. marts 2012 af aatgsue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgave b) Bestem vha. differentialregningen dimensionerne h og b, således at arealet bliver mindst muligt.

 

 

Jeg skal nu optimere dette gør jeg ved først at definere regneforskriften i Maple og derefter tager f’(x)=0 for at få dimensionerne h og b således at arealet bliver mindst muligt:

Men når det så er gjort.. så får jeg sådan noget her (som jeg ikke fatter en meter af):

 

> f(x) = 0;
print(`output redirected...`); # input placeholder
                                1   
                          2 h + - = 0
                                h   
                             "(->)"

                               1    
                           2 - -- = 0
                                2   
                               h

 

 

Det kunne være til hjælp hvis nogen havde Maple og vidste hvordan man brugte det til den her opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2012 af nielsenHTX

prøv lige at skrive hele opgaven og tag et billede af dit maple.


Skriv et svar til: Optimering Matematik (opg b)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.