Matematik

eksponentielt aftagende funktion

14. marts 2012 af FactFiction (Slettet) - Niveau: A-niveau

Om en eksponentielt aftagende funktion f(x) = b * a^x oplyses, at halveringskonstanten er 10, og at f(12) = 30

Bestem f(2)

Jeg har prøvet at kigge lidt i min bog, og fundet formlen for halveringskontanten: T1/2 = log(1/2)/log(a)... men jeg ved ikke, hvad jeg skal videre...

Opgaven er uden hjælpemidler.

 


Svar #1
14. marts 2012 af FactFiction (Slettet)

kan det passe at f(2)=60? 


Skriv et svar til: eksponentielt aftagende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.