Matematik

Ligninger

14. marts 2012 af sigridwa (Slettet)

14+3(x-6)+2=10

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2012 af mette48 (Slettet)

14+3(x-6)+2=10          Ganger ind i parentesen

14+3x-18+2=10          lægger 2 til på begge sider af =

                                   deler med 3 på begge sider af =


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er samme fremgangsmåde som i de øvrige opgavetråde du har kørende med ligninger.

I denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1164870 fik du en længere redegørelse for, hvordan man bærer sig ad.


Svar #3
14. marts 2012 af sigridwa (Slettet)

Forstår ikke helt...

Lægge 2 til?

Har prøvet at regne ligningen ud: x=4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.