Matematik

grafer

17. marts 2012 af IraQiiia (Slettet) - Niveau: B-niveau

heej folkens

jeg prøver at tegne grafen på lommeregneren af nedenstående funktion men den gider ikke.. der kommer ikke nogen grafer.. nogen der kan hjælpe

 

 

N(t)=195/(1+4 ·e^(-0,04·t ) )

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2012 af mathon

                      APPS
                     2: Y=   Editor
                     y1=195/(1+4*e^(-0,04·x))
                      APPS
                    4: Graph
 

                   


Svar #2
17. marts 2012 af IraQiiia (Slettet)

den vil ikke har prøvet mange gange nu.. :'(


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Her har du - vedhæftet - et billede af din funktion

Asymptoter er y=0  og  y=195

Håber, det løser problemerne ;-)

Vedhæftet fil:Funktion.PNG

Skriv et svar til: grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.