Matematik

en stykvis lineær graf

17. marts 2012 af uytuty (Slettet)

hej hvad er en stykvis lineær graf ?

er der nogen der kan forklar mig det tydeligt eller måske har i nogen god hjemmesider der giver en god forklaring på det

fordi jeg sidder nemlig med en opgave der minder om det der er noget med åben ring eller så noget som jeg ikke helt fatter

tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2012 af peter lind

Det er grafen for funktioner der er lineær på intervaller; men som har forskellige lineære funktioner på forskellige funktioner typisk af formen

f(x) = a0*x+b0   for x < a

f(x) = a1*x+b1  for   a< x< b

f(x) = a2*x+b2   for b < x < c

.....

f(x) = an*x+bn    for s < x

normalt vil der nogle steder gælde ≤ i nogle af intervallerne såfunktionen også er defineret for x= a, b c  ---


Skriv et svar til: en stykvis lineær graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.