Matematik

Reducering

17. marts 2012 af Nomis90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en der kan vise mig hvordan jeg trin for trin forkoter dette:

 

e^-((-9*t^2)/2)*(-e^((-9*t^2)/2)+C)

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Altså

e-((-9*t^2)/2) · (-e(-9*t^2)/2 + C) = e(9*t^2)/2 · (-e-(9*t^2)/2 + C)

                                                   = -1 + C·e(9*t^2)/2


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2012 af mette48 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts 2012 af mathbj (Slettet)

Hvor får man -1 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. marts 2012 af mathbj (Slettet)

Hvor får man -1 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

ep * (-e-p + C) =

-ep/ep + ep * C =

-1 + ep * C

hvor p hele vejen = (9t2)/2

;-)


Svar #6
18. marts 2012 af Nomis90 (Slettet)

Hvorfor dividere du?

Altså i:

 

-ep/ep + ep * C =


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. marts 2012 af wut123 (Slettet)


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.