Matematik
Integrals regning A niveau
16. august 2005 af
mariaa (Slettet)
S = integraltegn
Opgaven lyder således:
Undersøg ved hjælp af integrationsprøven, hvilke af følgende udsagn der er sande.
1) S 0dx = 7
2) S -Lnxdx = 3+x-xInx
Håber nogen kan hjælpe??
Opgaven lyder således:
Undersøg ved hjælp af integrationsprøven, hvilke af følgende udsagn der er sande.
1) S 0dx = 7
2) S -Lnxdx = 3+x-xInx
Håber nogen kan hjælpe??
Svar #1
16. august 2005 af Duc_de_monde (Slettet)
1) f.
- Funktionen y=0 er blot abcisseaksen. Et areal her er til enhver værdi af x, lig med 0. Derfor kan det ikke være 7.
2) s.
- Simpel differentiering.
- Funktionen y=0 er blot abcisseaksen. Et areal her er til enhver værdi af x, lig med 0. Derfor kan det ikke være 7.
2) s.
- Simpel differentiering.
Svar #2
16. august 2005 af frodo (Slettet)
#1: nu skal vi lige være konsekvente. Når vi taler ubestemte integraler, ER y=7 en stamfunktion til y=0, og deraf kan du IKKE udlede, at arealet vil være 7!
eksempel:
S(2->5)Odx= [k](2->5) = k-k=0
eksempel:
S(2->5)Odx= [k](2->5) = k-k=0
Svar #3
16. august 2005 af Duc_de_monde (Slettet)
Nåja.
Jeg blandede ubestemte integraler og arealfunktioner.
For, optegner vi f(x)=0
Og udleder areal for interval [a,b], er det lig 0.
Men anvender vi ubestemt integral; er Int(0)dx=0x+k<=>k=7
Beklager.
Jeg blandede ubestemte integraler og arealfunktioner.
For, optegner vi f(x)=0
Og udleder areal for interval [a,b], er det lig 0.
Men anvender vi ubestemt integral; er Int(0)dx=0x+k<=>k=7
Beklager.
Skriv et svar til: Integrals regning A niveau
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
