Matematik

Vektorfunktion

18. marts 2012 af Whut (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan parameteriserer man den reelle funktion y(x) = 2x2 - 10x + 8?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af SuneChr

(x ; y)   =  (t  ;  2·t2 - 10·t + 8)    t ∈ R


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2012 af peter lind

(x,y) = (t, 2t2-10t +8)


Svar #3
18. marts 2012 af Whut (Slettet)

Kan I forklare mig, hvordan I har gjort det? Eller hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2012 af SuneChr

Parablen  P :   y(x)  =  2x2 - 10x + 8   kan jo netop fremstilles ved  P =  {(x ; y) ∈ R2 | y =  2x2 - 10x + 8 } 


Skriv et svar til: Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.