Studievejledning

Nogle som har prøvet det? ( optagelsesprøve)

20. marts 2012 af mace666 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogle som har prøvet at være til prøve, for at komme på stx?

 

Jeg har læst man skal regne med at komme op i:

Dansk: analyse af en tekst, altså rette kommaere og stort bogstav

Engelsk: det samme

Matematik: almen regning, brøk,ligninger, + og - dividere og gange?


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

HAr flere ting at sige ;)

 

Svar mig hurtig?


Svar #2
20. marts 2012 af mace666 (Slettet)

Hvad snakker du om fået flere ting af vide? havde du ikke været oppe til den.


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Ja ;)

 

Min ven og jeg skal ikke tage den idag alligevel :)

Skal tage den på torsdag! :)

 

Men så hvad det var de rent faktisk skulle uddele idag, men det er blevet overskudt til på torsdag! Fedt.

Men har flere ting som jeg så, som du evt også skal op i ?

 

Skal jeg fortælle dig det eller?

 


Svar #4
20. marts 2012 af mace666 (Slettet)

Må du gerne, synes bare du sagde at du havde været oppe.


Brugbart svar (2)

Svar #5
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Jeg skulle op idag?


Og jeg vidste allerede iforvejen noget? Af det man skulle op i. Men har fået noget mere at vide 

 

Luksus :)


Svar #6
20. marts 2012 af mace666 (Slettet)

Jamen så fortæl det?


Brugbart svar (2)

Svar #7
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Ok;

Mat; Almindelige mat altså det du laver til en matematik time;

Brøker, procent, plus,minus og andre ting.

Dansk; En tekst svar på spørgsmål derefter?

kun det 

Dansk og Eng= Er det samme:


Brugbart svar (2)

Svar #8
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Men

Vil du være sød og skrive til mig det du kommer op i imorgen=?


Svar #9
20. marts 2012 af mace666 (Slettet)

Men hele min prøve er på pc, ved du/i om man må bruge regne ark/ papir til mat? 


Brugbart svar (2)

Svar #10
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Du for det hele pc, papir, du skal bare skrive resultatet på pc. :)

Det er normalt :)

 

 

Men vil du skrive til mig efter prøven hvordan den var?


Svar #11
20. marts 2012 af mace666 (Slettet)

Ja da helt klart, I dansk/engelsk er det så læse en tekst du mener? altså som i en læseprøve?


Brugbart svar (2)

Svar #12
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Ja, også svarer på spørgsmål :)


Svar #13
20. marts 2012 af mace666 (Slettet)

hmm lyder som en læseprøve :) håber jeg sgu


Brugbart svar (2)

Svar #14
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Ja ;) Skulle være godt til alt ca. Den er ikke så svær? ;)

 

Men skriv lige til mig efter prøven? ;)


Brugbart svar (2)

Svar #15
20. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Skriv til mig imorgeen efter prøven Okay?

 

;)


Svar #16
20. marts 2012 af mace666 (Slettet)

ja


Brugbart svar (2)

Svar #17
21. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Hej Hvordan var prøven?

 

 


Svar #18
21. marts 2012 af mace666 (Slettet)

Ikke som du sagde....den er svær


Brugbart svar (2)

Svar #19
21. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Hvordan var den så=?


Skriv et svar til: Nogle som har prøvet det? ( optagelsesprøve)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.