Matematik

Hjælp til forklaring af opgave

20. marts 2012 af Mariss16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey

 

sidder og er totalt lost over min matematikopgave, da min matematik lærer ikke forklarer særligt godt, håbede der var nogle som kan forklare mig hvad jeg skal gøre. tak.

 

 

Løs ligningerne (for x > 0)

 

a) 6x^3 = 4000

b) 8x^4 = 4

c) 100x^7 = 0,2


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2012 af NejTilSvampe

a) 

6x^3 = 4000

x^3 = 4000/6

x = 3√(4000/6)


Skriv et svar til: Hjælp til forklaring af opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.