Matematik

Skæringspunkt i grafer

25. marts 2012 af anonym1996 (Slettet)

m = x +4 

p = x^" -4x + 4

Find skæringspunkterne. 

Jeg har fundet det første skæringspunkt 0,4, men jeg kan ikke regne det andet ud. 

Nogen der gider hjælpe mig? 


Svar #1
25. marts 2012 af anonym1996 (Slettet)

Der skulle have stået x^2 istedet for x^"


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man formoder, at du med    x^"    mente    x ?


Svar #3
25. marts 2012 af anonym1996 (Slettet)

x^2-4x+4 = x+2

x^2-4x = x 

x^2 = 5x

0 = 5x - x^2

0 = x(5-x) 

Herfra går jeg kold. x er lig 0 og 5, men hvordan kommer jeg frem til det? 


Skriv et svar til: Skæringspunkt i grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.