Matematik
Matematik VIGTIGT
15. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
ER der ikke nogle der vil hjælpe mig med at løse disse ligninger..ER ikke specielt god til ligninger???
a) log x= 2,2
b) 0,5 log x= 5 -3 log x
c) log (x+5) +5=7
d) 419 * 6, 28 X = 2614
E) LOG X2 =1,2
a) log x= 2,2
b) 0,5 log x= 5 -3 log x
c) log (x+5) +5=7
d) 419 * 6, 28 X = 2614
E) LOG X2 =1,2
Svar #1
15. september 2003 af 404error (Slettet)
Der er blevet svaret på dit spørgsmål:
http://www.studi.dk/forum/?vis=viewmsg&id=11683
http://www.studi.dk/forum/?vis=viewmsg&id=11683
Skriv et svar til: Matematik VIGTIGT
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
