Matematik

hjælp med trigonometri opgaver

07. april 2012 af Thecoolstuff (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp med at løse de to vedhæftede opgaver. Jeg har prøvet flere gange, men det går hele tiden galt.

God påske forresten

Vedhæftet fil: opgave 114 og 126.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opg 114.

Man har

b/2 + 17,5·tan(34º)/2 = 17,2/2

17,2 + a = 19


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2012 af Krabasken (Slettet)

Opgave 126

Se vedhæftet skitse

A er givet som (10,25)
 

BD = 30 * sin(22)
 

b2 = BE = 25 - BD
 

AD = 30 * cos(22)
 

a2 = 10 + AD
 

Tilsidst findes C's koordinater (a1,b1) som et af
 

skæringspunkterne mellem de to cirkler
 

(x-10)^2 + (y-25)^2 = 576 og (x-(a2))^2+(y-(b2))^2 = 289

;-) 

Vedhæftet fil:1 Trigonometri.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #4
10. april 2012 af Thecoolstuff (Slettet)

Tusind tak for hjælpen ;-)


Skriv et svar til: hjælp med trigonometri opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.