Matematik
potens
24. juni 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hvordan finder jeg potensen n
2^n=512
2^n=512
Svar #2
25. juni 2002 af SP anonym (Slettet)
For at være helt præcis:
2^n = 512 <=> log(2^n) = log(512) <=> n*log(2) = log(512) <=>
n = log(512)/log(2) <=> n = 9
2^n = 512 <=> log(2^n) = log(512) <=> n*log(2) = log(512) <=>
n = log(512)/log(2) <=> n = 9
Skriv et svar til: potens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
