Matematik

Hvordan beregner man 20 mm om til hvor mange mg det er???

09. april 2012 af IdaWinther12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!

Jeg sidder her i et TOTALT sygt spøgsmål, som jeg overhoved ikke kan finde du af... 

Altså, jeg skal finde ud af, 20 mm, hvor mange mg det er ??

Skal jeg have nogle tal??, altså fx. længde eller bredte osv??

DET HASTER!!!

Jeg håber virkelig nogle vil hjælpe, for jeg kan ikke finde ud af det...

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2012 af Technology (Slettet)

20 mm hvad?

mm er en længdeenhed mens mg er en masseenhed (vægt) derfor har du brug for flere oplysninger


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. april 2012 af mathon

      mon ikke spørgsmålet er

                 20 mm3, hvor mange mg er det?

           

                       m = R ·mf

                       m = (0,020 cm3) · mf


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Er det en kasse eller et måleglas i kemi eller? cylinder? kugleformet bund? 20mm3 eller?

vægt= Rumfang * massefylde

mg/mm3   svarer til   g/cm3

dvs. hvis du udregner rumfang(volumen) med alle størrelser i mm, og ganger med massefylden (g/cm3), så får du svar i mg.


Svar #4
09. april 2012 af IdaWinther12 (Slettet)

Det er en Cirkel..

Jeg syntes at spørgsmålet er helt meningsløst...


Svar #5
09. april 2012 af IdaWinther12 (Slettet)

Singlefyren, kan du hjælpe mig lidt mere, jeg forstår ikke helt hvad du mener.. :-*

På forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

skal du finde vægten af en cirkel i mg?? Eller er det en kemisk væske eller?


Svar #7
09. april 2012 af IdaWinther12 (Slettet)

Altså, jeg skal finde ud af, hvor mange milligram, 20 millimeteri en cirkel vejer!

Og for mig er spørgsmålet HELT meningsløst..

Skal jeg vide noget??, fx. Omkreds, Areal, Rumfang, Radius, Diameter osv??

På forhånd, tak!


Brugbart svar (1)

Svar #8
09. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

En cirkel vejer ikke noget!!!!  Medmindre den har en højde. Er det højden der er 20 mm, eller er det Arealet??


Brugbart svar (1)

Svar #9
09. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

En cylinder måske? vægt (i mg) = Areal (i mm2) * højde (i mm)* massefylde (i g/cm3)


Svar #10
09. april 2012 af IdaWinther12 (Slettet)

Det finder jeg lige ud af, så skriver jeg til dig! ;)

Men tak, for at du bruger din tid, på at hjælpe mig! :)

På forhånd, tak!


Skriv et svar til: Hvordan beregner man 20 mm om til hvor mange mg det er???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.