Tysk

Tysk genitiv - nogle der vil hjælpe?

09. april 2012 af stineblondine (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej søde mennesker.. 

er der nogle der kan fortælle mig om dette jeg har gjord er rigtigt og hvis ikke, nogle der vil forklar mig det? :D 

 

A das Gewicht/der Koffer – Der Koffer des Gewicht
B der leiter/die Schule – Die Schule des Leiter
C die Einrichtung/ein Buro – Ein Buro der Einrichtung
D Die farbe/die Augen – Die Augen der Farbe
E Die Mehrheit/die Bevölkerung – Die Bevölkerung der Mehrheit
F Die Verletzung/sein Knie – Sein Knie der Verletzung
G Die Funktion/unser Präsident – Unser Präsident der Funktion
H Die Höhe/ eure Schulden (pluralis) – Eure Schulden des Höhe
I das Ufer/ein See – Ein See des Ufer
J das Licht/eine Kerze – Eine Kerze des Licht
K die Schönheit/ das Mädchen – Das Mädchen der Schönheit

 

håber i vil svare :D 


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. april 2012 af Tyskfødt (Slettet)

das Gewicht = vægten  der Koffer = kufferten   altså: kuffertens vægt = das Gewicht des Koffers.  Du har oversat: vægtens kuffert

Die Schönheit = skønheden   das Mädchen = pigen     altså: pigens skønhed  = die Schönheit des Mädchens. Du har oversat:

skønhedens pige

Prøv samme fremgangsmåde med de resterende sætninger og kom igen med resultatet. 


Skriv et svar til: Tysk genitiv - nogle der vil hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.