Fysik

Helt lost fysik rapport!

10. april 2012 af AlisaNielsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

 

Jeg er først og fremmest rigtig dårlig til fysik, og vi har fået denne rapport for, som jeg slet ikke kan finde ud af. Jeg har godt nok sæt de der tabeller ind fra forsøget ellers er alt det andet der står der, noget vores lærer har skrevet. Jeg håber der er nogen der kan forklare hvad det er jeg skal gøre. Det er noget med at jeg også skal bruge en databog, men sådan en har jeg ikke lige..

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. april 2012 af mathon

                  
                                d·sin(θn) = n·λ

                                sin(θn) = n·λ/d
som for n = 1
giver
                                sin(θ) = λ / d

                                λ  = sin(θ)·d = sin(θ)·(1666,67 nm)

 


Skriv et svar til: Helt lost fysik rapport!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.