Matematik

Hjælp, til graf!

11. april 2012 af CeciliaNg (Slettet)

Hej, jeg sidder med min matematik-opgave, og tænkte på om i andre ved hvordan man tegner en graf.

I denne situation, skal jeg tegne en graf så ledes:

 

y= x + 1

 Håber virkelig i kan hjælpe! 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2012 af PeterValberg

Det kræver KUN to punkter for at kunne tegne en ret linje :-)

Du kan jo fx beregne den tilhørende y-værdi til x = 0 og x = 9
(hvilket henholdsvist er y = 1 og y = 10)

dermed har du to punkter (0,1) og (9,10) som du kan tegne i
et koordinatsystem og "trække" en ret linje igennem 

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2012 af peter lind

udregn nogle  nogle y værdier og afsæt dem i en graf. tegn derefter en kurve efter disse punkter. Nu er funktionen så simpel at det bliver en ret linje.


Svar #3
12. april 2012 af CeciliaNg (Slettet)

Forstår det stadig ikke. Jeg har lært det engang, men har mistet min hukkomelse for formlen. Er y så 1? og x 1?

Og hvor er det så jeg skal tegne den på y-aksen eller what? Virkelig forvirret?


Skriv et svar til: Hjælp, til graf!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.