Matematik

vektor

15. april 2012 af Colloio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

JEg kan ikke se ligeheden i det her 3(m*r)r-m)=2*m    hvor m og r er vektorer. hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. april 2012 af peter lind

Har du ikke mere om den opgave ? højre side peger i m's retning så det skal venstre side også gøre og dermed r. Hvis m =0 kan man ikke sige den peger i en retning


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. april 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis m0, så får du ved sammentrækning, at m*(3r2-5) = 0 <=> parentesen er 0, da jeg går ud fra, at r er et reelt tal.


Svar #3
15. april 2012 af Colloio (Slettet)

hmm.. opgaven er at der er en magnetisk dipol, m1 og m2 i en afstand af r, m1 og m2 peger i samme retning og b-feltet er givet B(r)=my/4*pi*r3 [3(m*r)r-m]


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. april 2012 af peter lind

Hvad skal du finde ?


Svar #5
15. april 2012 af Colloio (Slettet)

jeg skal finde den kraften de to monopoler. vha. F=divergence(m*B)


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. april 2012 af peter lind

Såskal du finde m·B Hvad det så giver er lidt afhængig af om de er afhængig af r.


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.