Matematik

Cirklens ligning

17. april 2012 af HrQuantum (Slettet)

Hej folkens!

..

x2 + 8x + y2 - 12y + 60 = 0

(x+4)2-16+(y-6)2 - 36 + 60 = 0

(x+4)2 + (y-6)2 = -8

Hvordan kan den være negativ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2012 af mathon

               
                       x2 + 8x + y2 - 12y + 60 = 0
      er ikke ligning for en cirkel


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. april 2012 af peter lind

Det kan den heller ikke så der ingen punkter, der opfylder den ligning


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen punkter, der tilfredsstiller den ligning.


Svar #4
17. april 2012 af HrQuantum (Slettet)

Okay, tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: Cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.