Matematik

Linjens ligning

18. april 2012 af Icopy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Min opgave lyder således:
Bestem en ligning for den linje, der går gennem punktet A = (3,−2) og er parallel med
linjen givet ved ligningen 2x + y −10 = 0 .

- Jeg aner stortset intet, og jeg aner ikke hvordan jeg skal opstille opgaven.

Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2012 af mathon

Bestem en ligning for den linje, der går gennem punktet A = (3,−2) og er parallel med
linjen givet ved ligningen  y −10 = -2x + 10

           punkt-hældningsformeln

                                                          y - (-2) = -2·(x-3).......


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2012 af Andsø (Slettet)

Tegn dig frem ;)


Skriv et svar til: Linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.