Matematik

(√x * ln(x)

18. april 2012 af Heeejsa

Hej er der en der kan give mig en detaljeret beskrivelse på hvordan man finde differentialkvotienten for (√x  * ln(x)) og gerne differentialkvotienten også.

Jeg skal fremlægge i matematik og vil gerne være sikker i min sag.

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2012 af mathon

             
                                    (f(x) · g(x)) ' = f '(x)·g(x) + f(x)·g '(x))


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2012 af SuneChr

f(x)  =  (√x) · ln x

Split  f(x) op i            g(x) = (√x)   og    h(x) = ln x

og benyt differentiation af produktet af to funktioner.


Skriv et svar til: (√x * ln(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.