Matematik

prøvesæt 3 9. klasse

18. april 2012 af mariac1979 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hjælp.

 

nogen der kan hjælpe mig med en opgave?

 

6x-19=x-4  x= ?

 

4x(-8)+8 =?

 

(-20)x(-4) =?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2012 af Andsø (Slettet)

1.

6x - 19 = x - 4

plus med 19 på begge sider

6x - 19 + 19 = x - 4 + 19

=

6x = x + 15

Minus med x på begge sider

6x - x = x - x + 15

=

5x = 15

Divider med 5 på begge sider

5x / 5 = 15 / 5

=

x = 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Står der x eller gange i de to sidste opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2012 af Andsø (Slettet)

Der er ingen gange tegn :)


Skriv et svar til: prøvesæt 3 9. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.