Fysik

tabelværdi for luftens densitet ved 20 gr

21. april 2012 af Jegvedingenting - Niveau: B-niveau

Ved nogen det?

Har googlet, men kan ikke finde ved 20 grader..


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
21. april 2012 af Jegvedingenting

Ups...

...Har skrevet en 2 beskeder til dig..


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. april 2012 af mathon

           M(luft) = 0,02881 kg/mol

          
                                      ρluft = (p·M) / (R·T)

ved 20ºC og  101325 Pa

                                      ρluft = ((101325 Pa)·(0,02881 kg/mol)) / ((8,31451 Pa·m3/(mol·K))·((273,15+20) K) =

                                                           1,19766 kg/m3 = 1,19766 g/L ≈ 0,0012 g/ mL

ved trykket p

                                      ρluft = (1,1820 kg/(m3·Pa)) · P


Skriv et svar til: tabelværdi for luftens densitet ved 20 gr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.