Matematik

Geometri

22. april 2012 af Sus23 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Figuren viser en trekant ABC. målene 17,16,15. Bestem vinkel A. Nogen der kan hjælpe.

Det er fra vejledning eksamensopgaver hf c-niceau

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt cosinusrelationerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2012 af mathon

          a =

          b =

          c =                 ?


Svar #3
22. april 2012 af Sus23 (Slettet)

Ja jeg er blank til dt :(

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

En cosinusrelation, der involverer vinkel A:

a2 = b2 + c2 - 2bc·cos(A)

Isoler cos(A) og indsæt de kendte parametre. Åbn bogen for at fjerne noget af blankheden.


Svar #5
22. april 2012 af Sus23 (Slettet)

 

hahaha d har humor :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2012 af mathon

vinkelmålet er DEGREE

                                             A = cos-1(b2+c2-a2) / (2bc))


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.