Matematik

Procent

25. april 2012 af KnudDenStore (Slettet) - Niveau: 8. klasse

40% af 800 kr. er _______ kr.

60 kr. af 300 kr er ____________ %

11 % af et beløb er 33 kr. hele beløbet er ____ kr.

i må gerne skære det ud i pap, både med udregninger og resultat:)..


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. april 2012 af Moderatoren

Prøv at kigge i din formelsamling: http://pub.uvm.dk/2005/formelsamling/hel.pdf

 

- Er der mere du ikke forstår?


Svar #2
25. april 2012 af KnudDenStore (Slettet)

tak men ja, den  sidste 11 % af et beløb er 33 kr. hele beløbet er ____ kr.

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2012 af nielsenHTX

#2

11% = 33

1% =3

100%= 300


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.