Matematik

Udregning af f (x) = 0

25. april 2012 af krems90 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg skal løse en ligning f(x)=0 ved hjælp af en graf.

Mit spørgmål lyder så hvordan jeg lige gør det? (Grafen er også en smule svær at tyde :-))

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Bestem grafens skæringspunkter med x-aksen. x-koordinaterne til disse skæringspunkter er løsninger til ligningen.


Svar #2
25. april 2012 af krems90 (Slettet)

Nåh, du mener rødderne?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, netop. Rødderne for en funktion f(x) er løsningerne til ligningen f(x) = 0 .


Skriv et svar til: Udregning af f (x) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.