Matematik

Minus af brøker

25. april 2012 af Madsenm11 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej :)

 

Jeg sidder med et problem, da jeg ikke helt kan huske hvordan det er man minusser brøker, da det er lang tid siden jeg har haft det sidst..

 

Nogle der lige hurtigt kan repetere det?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af peter lind

du skal blot sætte et minustegn foran


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2012 af mette48 (Slettet)

skaf fællesnævner og træk tæller fra tæller


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Find fællesnævneren, og derefter skal du trække tæller fra tæller :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2012 af 123434 (Slettet)

0#

1/2-1/4

1/2=4*1/4*2=4/8

1/4=2*1/2*4=2/8

4/8-2/8=2/8=1/4

 


Skriv et svar til: Minus af brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.