Matematik

rente

26. april 2012 af baaby (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle sammen har brug for hjælp til denne opgave:

En 18-årig får udbetalt sin børneopsparing på 55 620 kr.
Beløbet indsættes på en konto til en fast årlig rente på 1,2 %.
 

a) Bestem beløbet på kontoen efter 6 år.

b) Hvor mange år går der i alt, før beløbet kommer over 63 000 kr.?

Har brug for hjælp så hurtigt så muligt :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2012 af mathon

 

                                      Kn = Ko·(1+r)n

a)
                                      K6 = 55.620·1,0126

 


Svar #2
26. april 2012 af baaby (Slettet)

hvad med b?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2012 af mette48 (Slettet)

63 000 =55.620·1,012x


Skriv et svar til: rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.