Matematik

subtraktere hele tal med brøker

26. april 2012 af bellouch (Slettet)

nogen der kan fortælle hvordan man subtraktere hele tal med brøker.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man forlænger brøkerne til deres fælles nævner, og så forlænger man de hele tal til den fællesnævner. Derefter kan de forlængede tællere adderes.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2012 af mathon

 

                        7  - 4/13 = 6 + 1 - 4/13 = 6 + 13/13 - 4/13 = 6 + 9/13 = 6 9/13


Skriv et svar til: subtraktere hele tal med brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.