Matematik

procent

29. april 2012 af Goldstonee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Alle vare sættes 45kr. ned. Hvor mange procent af varens pris er det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Udregn nedsættelsen i forhold til varens oprindelige pris. Gang brøken med 100% .


Svar #2
29. april 2012 af Goldstonee (Slettet)

Dvs. lagkagen koster oprindeligt 85kr

85-45=40kr   = 40
                       ____     * 100

                         85
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt. Nedsættelsen er 45kr, der sættes i forhold til den oprindelige pris:

(45kr / 85kr) · 100% = ...


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.