Matematik

Procent

30. april 2012 af aom10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder her og kan ikke finde ud af den her opg. :)

Hvor mange procent er Støvlerne dyrer end skoene?

Støvler 1299,-

Sko 999,-

Håber i kan hjælpe, tak på forhånd. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Hvor mange procent udgør støvler af sko i pris bliver der spurgt om:

1299/999 = ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. april 2012 af Elagozlu (Slettet)

1299-999= 300

300/999= 0,30

0,30*100= 30%

Håber du kan bruge det :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. april 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

ja eller 1299/999 = 1.30 => 30% dyrere


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. april 2012 af mathon

 

                      1 + r = 1299 / 999 = 1,3003

                       r = 0,3003 = 30,03%


Svar #5
30. april 2012 af aom10 (Slettet)

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.