Matematik

gange med kommatal

01. maj 2012 af muna22 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Brugbart svar (2)

Svar #1
01. maj 2012 af Moderatoren

Er det 8. kl. eller 2 år HHX?

 

Prøv at beskriv hvordan du regner det ud? Så kan lektiehjælperne se hvor du går galt i byen:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2012 af Singlefyren (Slettet)

Gang dem uden komma, og i resultatet flytter du så kommaet et antal pladser (svarende til samlet antal decimaler)

F.eks. 32,5 * 6,76   =  325*676    (udregn...)   =  219700    (kommaet flyttes 3 pladser)   = 219,700

 

Hvis du har svært ved hvor kommaet skal stå, kan du lave en overslag : Cirka 30 gange 7 = cirka 210.


Skriv et svar til: gange med kommatal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.