Matematik

Skal bruge lidt hjælp til procent regning, tak :)

01. maj 2012 af Fleakeren (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sagen er den at jeg vil lave et cirkel diagram over udspaltnings værdierne 9:3:4 af 175

 

Men har lidt problemer med at få lavet de der forhold ud i procent.

 

Mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2012 af Singlefyren (Slettet)

9/16 = 0.5625 = 56.25%

3/16  = 0.1875 = 18.75%

4/16  = 0.25  = 25 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2012 af mette48 (Slettet)

9:3:4 du behøver ikke bruge % for at lave et cirkeldiagram. Du skal bruge vinklerne til at tegne diagrammet

360º *9/16

360º*3/16

360º*4/16


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2012 af Krabasken (Slettet)

- se vedhæftede  ;-)

Vedhæftet fil:1 cirkeldiagram.PNG

Skriv et svar til: Skal bruge lidt hjælp til procent regning, tak :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.