Matematik

ligning

02. maj 2012 af KnudDenStore (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan løser man følgende ligning, fattet den ikke til færdighedsregningen i eksamen

x/4 + 6 = 4

/ <- er x fjerdedele.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2012 af mette48 (Slettet)

gang alle led med nævneren ( 4) og forkort


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2012 af MellySwanie (Slettet)

Jeg fik den til -8, for -8/4 = -2

6 - 2 = 4


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2012 af NejTilSvampe

x/4 + 6 = 4 

x + 24 = 16 

x = 16 - 24 = -8


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.