Matematik
Verbal beskrivelse for funktion
24. august 2005 af
Norn (Slettet)
Som man har betegnelser for parabler og hyperbler, tænkte jeg, at man måske også har en betegnelse for denne funktionstype:
1/(x^2+1)
Tak på forhånd
1/(x^2+1)
Tak på forhånd
Svar #2
24. august 2005 af Norn (Slettet)
Du har ikke en liste, hvor alle sådanne verbale beskrivelser for funktioner står?
Svar #4
24. august 2005 af Norn (Slettet)
Jeg ville bare have listen :)
Ved du hvad man kalder de enkelte led i en sådan "Brudden rational funktion"?
Ved du hvad man kalder de enkelte led i en sådan "Brudden rational funktion"?
Svar #5
24. august 2005 af Duffy
Listen med fl. hund. ord står i en bog. Den sætter jeg mig ikke ned og skriver af.
Bruden = adjektiv
rational = adjektiv
funktion = substantiv
Duffy
Bruden = adjektiv
rational = adjektiv
funktion = substantiv
Duffy
Skriv et svar til: Verbal beskrivelse for funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
