Matematik

Hjælp til funktion!

02. maj 2012 af Alex94DK (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=1,76*2,3^x 

a. Hvilken type funktion er der tale om?
Exp??


b. Hvad er værdimængden for f?
c. Beregn f(2)
Skal man bare sætte f(x) til f(2) og regner ligningen ud? 
d. Løs ligningen f(x)=2
??


Vi igang med sidste forløb af vores matematik, men kan simpelthen ikke få styr på det hjælp please! :) 
Mvh


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

a. Ja, det er en eksponentialfunktion.

b. Vm(f) = R+

c. Ja, man indsætter x = 2 i forskriften.

d. Løs ligningen 1,76 · 2,3x = 2 . Benyt logaritmer til at isolere x.


Svar #2
03. maj 2012 af Alex94DK (Slettet)

Jeg takker mange gange! :) 

 


Skriv et svar til: Hjælp til funktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.