Matematik

Bestem Areal af trekant ABC

14. maj 2012 af jesperthenerd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej har lidt svært ved denne opgave:

I trekant ABC kendes følgende størrelser:
sin(B) = 0,5
a = 4
c = 10
a) Bestem arealet af trekant ABC .

Hvordan gør man ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2012 af mathon

 

                       T = (1/2)·a·c·sin(B)


Svar #2
14. maj 2012 af jesperthenerd (Slettet)

Altså T = (1/2)·a·c·sin(B)
T = (1/2)*4*10*sin(0,5)
T=9,5885


Svar #3
14. maj 2012 af jesperthenerd (Slettet)

Skal lige sige at dette er en opgave som man skal beregne uden hjælpemidler :)


Svar #4
14. maj 2012 af jesperthenerd (Slettet)

#1

T = (1/2)·a·c·sin(B)
T = (1/2)*4*10*sin(0,5)
T=9,5885


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2012 af davidsh (Slettet)

Dette er ikke en retvinklet trekant...?

Siger det bare...


Svar #6
14. maj 2012 af jesperthenerd (Slettet)

nej det er det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. maj 2012 af mathon

#1


 

                       T = (1/2)·4·10·(1/2) = 10


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2012 af davidsh (Slettet)

.


Svar #9
14. maj 2012 af jesperthenerd (Slettet)

#7

                       T = (1/2)·4·10·(1/2) = 10

Hvorfor ganger man med (1/2) til sidst??


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. maj 2012 af mathon

 

                      ...genlæs din egen opgavetekst i #0


Skriv et svar til: Bestem Areal af trekant ABC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.